TERE HEA KÜLALINE!
AASTA 2021 ON KÜLL KOHE -  KOHE LÄBI,
AGA MEILE VÕIB ALATI KÜLLA TULLA, KUI ETTE HELISTAD:)


 TOOTED ON KADAKAKOJAS KENASTI MÜÜGIL:)

JUHUL KUI ON KIIRE, SIIS LEIAD KÕIK 
https://pood.ehtne.ee/
MEILT SAAD KENAD JA MAGUSAD KINGITUSED!
 

telefonil: 58228772 - Siirupiemand Liisi
Kirjuta: kadakakoda@gmail.com



Retsepte
Oled ostnud Saaremaa Kadakasiirupi, kuid ei tea, mida sellega peale hakata?
 
Siin jagame mõned soovitused, kuidas siirupit toidutegemisel kasutada saab.


MÖNUSALT VÜRTSIKAS PASTA- VÕI GRILLKASTE 2-le
Koguseid võib muuta vastavalt maitsele.

Vaja läheb:
  • 3 suuremat tomatit
  • 1/2 või 1/4 tšillikauna
  • 1 sibul
  • 1 väiksem jalopeno kaun
  • 1 suur porgand
  • maitse järgi või 3 tl Saaremaa Kadakasiirupit (originaal)
  • soovi korral küüsaluku
  • paar tl soola
Puhasta ja tükelda köögiviljad. Et porgand kiiremini pehmeneks, lõika sellest koorijaga õhukesed ribad.
Kuumuta vees porgand ja tomat, lisa sibul, tšilli ja jalopeno.
Kuumuta, kuni kõik koostisosad on pehmed, maitsesta kadakasiirupi ja soolaga.
Kaste prae läbi pastaga või lisa grillitud toidule. Võid ka püreestada
SEAPRAAD



HEAD ISU!